مستقر در ماه

لذت آشپزی !

پنجشنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۱۰:۱۱ ب.ظ

1- وقتی میخواین مرغ رو بپزین، اول آب رو داغ کنین که کمی به جوش بیاد، بعد مرغ رو بندازین داخلش تا چند دقیقه بمونه و جوش بخوره، بعد آبش رو دور بریزین و از نو تو قابلمه آب بریزین تا مرغ بپزه. این کار باعث میشه چربی های سطحی مرغ و اون آب سیاه رنگی که میده از بین بره و نتیجه ی کار بهتر میشه.

2- برای پختن مرغ همیشه یک تکه پیاز، برای گرفتن بوش بریزین. در کنار پیاز فلفل دلمه ای و هویچ هم پیشنهادهای خوبی هستن.

3- توی درست کردن انواع کوکو و کتلت و شامی، زیاد ریختن پیاز باعث شل شدنش میشه اما تخم مرغ ِ بیشتر باعث پف کردنش میشه.

4- در پختن غذاهایی مثل ماکارونی و لازانیا، بهتره یه مقدار از ادویه مثلا دارچین رو بذارین 10 دقیقه ی اخر طبخ به غذا اضافه کنین.

5- برای طعم دار کردن ته دیگ های نونی، میتونین همراه با زعفران و زردچوبه، مقداری هم دارچین یا ادویه جات دلخواهتون رو بریزین تا عطر خوبش هنگام طبخ به مشام برسه.

6- وقتی سبزی خوردن رو بیشتر از مقدار یک وعده تون خریدین، بعد از پاک کردنش همش رو نشورین و بذارین و فقط به مقدار احتیاجتون بشورین و استفاده کنین. بقیه ش رو نشسته در پلاستیک فریزر در یخچال نگهداری کنین تا زود نپوسه.

7- همیشه میوه ها رو قبل از گذاشتن در یخچال خشک کنین.

8- اگه باغچه ندارین، خوبه که تو گلدون برای خودتون مقداری جعفری یا ریحون و نعنا بکارین، تا همیشه بتونین در غذاها یا به عنوان تزئین استفاده کنین.

9- همیشه آبلیمو و فلفل رو در خورشت ها در 10 دقیقه ی اخر طبخ اضافه کنین که مزه و عطرش به چشم بیاد.

10- همیشه خریدن مارک های معتبرتر، حتی اگه یه مقدار قیمتش بالاتر باشه می ارزه. چون موادی که مرغوب نباشن، هرچقدر هم که برای پخت غذا زحمت کشیده باشین، نهایتش عطر و رنگ غذا به چشم نمیاد( مثلا هیچ وقت از زرماکارون استفاده نکنین، مَک یه مارک خیلی خوب و خوشمزه هست).

11- برای بسته بندی کردن مرغ و گوشت، و یا کلا سبزی و بادمجون؛ همیشه اونا رو به قسمت ها و قطعات کوچیک تر تقسیم بندی کنین، تا بعد وقتی که یخ زده باشه، مشکل ِ جدا کردنش رو نداشته باشین.این کار به استفاده ی بهینه از فضای فریزر هم کمک میکنه.


+فعلا همینا یادم اومد، درسته که خیلی ساده ان، اما گاهی برای آشپزی بهتر به آدم کمک میکنن. شما هم اگه چیزی بلدین بهم یاد بدین :)

نظرات  (۷)

۱۴ خرداد ۹۴ ، ۲۲:۱۴ خانم کارمند
دست شما درد نکنه بانو! :)
پاسخ:
خواهش میکنم ^_^
۱۴ خرداد ۹۴ ، ۲۲:۲۸ مصطفی موسوی
چه کار کشته!!!
نکته: برای پختن املت اول گوجه رو که می خواید بپزید با شعله ی ملایم بپزید و در ظرف رو هم حتما بذارید که با بخارش حسابی بپزه. بعد در ظرف رو باز کنید و شعله رو زیاد کنید که آبش کشیده بشه! اگه با ظرف در باز بپزیدش احتمالا قبل از کاملا پخته شدن آبش تموم میشه و املت خوشمزه نمیشه :دی
پاسخ:
اینو فکر کنم در اثر سال های سال خوابگاه نشینی بدست آوردی:))
دستت درد نکنه، نکته ی خوبی بود ، مرسی :)
۱۴ خرداد ۹۴ ، ۲۳:۰۳ آبان ابانی
یک عدد ای دا ..خانه دار و کدبانو :)
مرسی از نکات خوب 
پاسخ:
اونقدارم خونه دار نیستم ^_^ میخوام فقط بیشتر یاد بگیرم :)
مرسیییی ^_^
قبل از طبخ غذا دستتاتونو با مایع بشورین :|
منم فعلا همین یادم اومدش :))
پاسخ:
اینم نکته ی مهمیه :))
بابا کدبانو ^_^
خیلی خوبه که این جوری هستی آیدا جان : )
پاسخ:
مچکرم خیلی زیاد ^_^
من فقط نکات غذا خوردن بلدم :D
ماشاءالله دخمل :-*
پاسخ:
آفرین دوست جان :)))
:**
۱۵ خرداد ۹۴ ، ۱۵:۲۶ ریحان ِ . میم
جاان :) چه نکات خانومانه ای :)

پاسخ:
زیادم بلد نیستما ^_^