مستقر در ماه

مستقر در ماه

من ایمان دارم که هیچ تلاشی بی نتیجه نمی مونه :)

یک راند دیگر مبارزه کن وقتی پاهایت چنان خسته اند که به زور راه می روی… یک راند دیگر مبارزه کن وقتی بازوهایت آنقدر خسته اند که توان گارد گرفتن نداری… یک راند دیگر مبارزه کن وقتی که خون از دماغت جاریست و چنان خسته ای که آرزو میکنی حریف مشتی به چانه ات بزند و کار تمام شود… یک راند دیگر مبارزه کن و به یاد داشته باش شخصی که تنها یک راند دیگر مبارزه می کند هرگز شکست نخواهد خورد.
محمدعلی کلی

بایگانی

گزارش با جزئیات

جمعه, ۲۳ فروردين ۱۳۹۸، ۱۲:۱۱ ب.ظ
دیروز خیلی خوش گذشت.
هرچند روزای اول 28 سالگی با غصه (شما بخونید غصه های بیخود) شروع شد؛ دیروز خیلی خوب بود.
صبح رفتم خرید. همونطور که حدس میزدم تنوع کیکا پایین بود تو ویترین. سعی کردم پا بذار رو دلم، یکیشو که بهتره بردارم. شمع رو عدد گرفتم. چون میخواستم تولد امسالم تا همیشه یادم بمونه. 
خونه ناهار خوردیم و عصر با خانواده رفتیم یه باغی که خیلی زیبا بود. یه چیز تو فرمت آلاچیق و کافی شاپ. با فضای سنتی و سرسبز.
تا می تونستم عکس گرفتم با کیکم!!
تا حالا تولدمو تو فضایی بیرون از خونه نگرفته بودم و تجربه ی خوب و قشنگی شد.
بعد با کیک چای و دم نوش خوردیم. حلوای محلی هم آوردن.
دو سه ساعتی اونجا بودیم و بعد اومدیم خونه و من دست به کار شدم برای شام.
همه ی کارها رو دست تنها انجام دادم و نذاشتم کسی کمکم کنه. طبق برنامه مرغ برگر و سالاد ماکارونی و ژله درست کردم. تو درست کردن برگر سختیش برام اینه که یه جوری سرو کنم که داغ باشه. برای 8 نفر برگر درست کردم. راه چاره م این بود برگرهایی که درست میشدن رو تو یه دیس ریختم گذاشتم رو سماور. که از اون ور بخار سماور نذاره یخ شن از دهن بیفتن. اما مثلا نمی دونم بعدنا مهمون داشته باشم و خانواده ی خودم و آقای محترم باشن(یه چیزی حدود 20 نفر علی الحساب :)) )، چجوری باید این تعداد برگر رو داغ نگه دارم!! شما سطح دغدغه های منو ببینین فقط!
البته دیشب سختی کار این بود که نون ها بیش از حد بزرگ بود! هر کدوم اندازه ی یک پیش دستی! شاید باور نکنید!! من با سختی پرش کردم... واقعا نونوای این نون خیلی بدسلیقه ست خیلی!
یه راه دیگه ای هم که به ذهنم زده برای درست کردن تعداد زیادی برگر اینه که، اول همه ی نون ها و مواد داخلشو آماده کنم(سس، کاهو، خیارشور، گوجه، پیاز)؛ بعد از چند تا تابه برای پختن استفاده کنم و هر کدوم درست شد تند تند بذارم توی نون ها.
خلاصه.
کادوهامم خیلی دوست داشتم. یه کتاب، یه ست استیل طلایی گردنبند و گوشواره، یه ساعت جهانگرد که عاشقشم، پارچه برای مانتو و پول.
دیشب از فرط خستگی زیاد خوابم نمی برد و امروزم دست چپم خشک شده :| ( من دیسک گردن دارم و نباید حرکات یهویی و کششی و بارکشی و تو یه حالت موندن به مدت زیاد رو انجام بدم که دیروز همه رو با هم مرتکب شدم!)
خلاااااصه باید این هفته رو خیلی درس بخونم که جبران الوات بازی های این مدت بشه، تااااا برسیم به آخر هفته و پارت دوم تولد.... با کی؟؟ بله درست زدین، پسرمون آقای محترم :))

+قدر این پست رو داشته باشین که شاد بود :دی دوباره از پست های بعد غر و نق و ناله شروع میشه :))

نظرات  (۷)

بازم تولدت مبارک تو شاد یا غمگین آیدای دوست داشتنی ما می‌باشی و دوستت داریم خانم :)
پاسخ:
لطف داری عزیزممممم :* :*
تولدت مبارک
ساعت جهانگردتو توی اینستا دیدم خیلی خوب بود :)
پاسخ:
متشکرم :)
۲۳ فروردين ۹۸ ، ۱۲:۲۸ منتظر اتفاقات خوب (حورا)
هر چه تعداد مهمون بیشتر شد، اندازه نون‌ها رو کوچیکتر کنD:
پاسخ:
آره پیشنهاد خوبیه :))
۲۳ فروردين ۹۸ ، ۱۶:۵۷ نیمه سیب سقراطی
در مورد دغدغه ت فکر کنم چند دقه کوتاه میشه گذاشتشون توی تستر یا سولاردوم یا مایکروویو، بعد سرو کرد 😁

همیشه خوشحال و شاد باشی دختر

پاسخ:
حس میکنم تو اینا خشک میشه:))
مرسی عزیزمممم :*
دوباره تبریک میگم. :)
به نظرم توی فصل سرد این غذا رو سرو کنید؛ اون وقت میشه روی همون سینی کذایی رو پوشوند_که برگرها خشک نشن_ و گذاشت روی بخاری که گرم بمونه. اگه بخاری نبود، توی فرِ گرم هم میشه نگهشون داشت گمونم.
حالا اگه خیلی سخته، برگر سرو نشه لطفاً! :)) به نظرم این غذاها به درد مهمونی‌های خیلی خودمونی و جمع و جور می‌خوره، یا پیک‌نیک که دیگه خیلی مهم نیست همون موقع داغ سرو بشه. یه کم سخته دست تنها ۲۰تا ساندویچ خیلی داغ سرو کرد. البته اونقدر زود هم سرد نمیشن. اگه دو نفری این کار رو کنید همه‌شون زود و داغ داغ پیچیده میشه و تموم میشه. ;)
هشتگ نکات آشپزی و خانه‌داری :))))
پاسخ:
مرسی نیلوفر جانم
متشکرم از نکاتت :))
#خانه داری :))
ولی موافقم که برای تعداد افراد زیاد دست تنها همبرگر سخته ..
ما منتظر پارت دوم هستیم😁
پاسخ:
خوشبحال آقای محترم که :))
قربون شما، خواهش می‌کنم عزیزم. :)
پاسخ:
:) :*

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">